Beata Olsson 2018 års andra nyförvärv
2017-11-23 12:00
Beata Olsson och huvudtränare Fredrik Bernhardsson

Beata Olsson, forward från Enköpings SK, är klar för 2018. Beata går på NIU vid Celsiusskolan i Uppsala och väljer nu att spela för Uppsala Fotboll. Beata är en målskytt av rang och gör mål både i klubblaget och ungdomslandslaget.

Beata fyller 17 år nästa år och utvecklas fortfarande. Hon är inte bara en målskytt utan även en spelare som med sin snabbhet och smarta löpningar öppnar upp fler möjligheter för sitt lag att göra mål.

Vi är mycket glada att Beata vill spela för oss. Vi ska göra allt vi kan för att hon ska fortsätta utvecklas och att hon ska trivas hos oss. Välkommen Beata!

Moa Mattsson fortsätter 2018
2017-11-22 17:50

Moa Mattsson, 25 år, lagkapten och en av frontfigurerna hos Uppsala Fotboll, har skrivit nytt kontrakt för 2018. Moa är seriositeten personifierad, hon ger allt i alla lägen och är en ledstjärna för unga spelare.

Vi är väldigt glada att Moa fortsätter. Hon har varit mycket betydelsefull under detta år inom många områden och hon kommer även fortsättningsvis vara en mycket viktig del i vår strävan att uppnå våra mål.

Jessica Davis klar för 2018
2017-11-22 08:15

Jessica ”Jessie” Davis är 30 år, ursprungligen från Fairfax, Virginia, men bor nu utanför Boston. Jessie var här och provtränade i vecka 45 och imponerade trots att hon inte spelat match på drygt två månader.

Jessie beskriver sig själv så här:
-  ”Jag är en aggressiv, snabb försvarsinriktad spelare som är stark i luften och i närkamper. Jag spelar helst mittback men kan även spela ytterback. Jag styr och hjälper mina medspelare och jobbar hårdare än alla andra på planen oavsett om det är träning eller seriefinal. Mitt ledarskap sträcker sig även utanför planen och jag fullkomligt älskar att spela fotboll”!

Jessie har skrivit på i första hand för säsongen 2018. Hon ansluter laget någon gång i januari och är förhoppningsvis spelklar till första matchen i Svenska Cupen som spelas helgen 10-11/2.

Mer info från Jessie kommer inom kort!

Thea Nyberg klar för F19-laget!
2017-11-18 09:57, F19
Thea Nyberg, 15 år, med Vaksala SK som moderklubb, har anslutit till vårt F19 lag. Thea var nyligen uttagen till F15/02 landslagets läger i Göteborg men tvingades tacka nej pga en lättare skada. Det kommer fler chanser.

- Thea är en väldigt skicklig passningsspelare och har en härlig blick för spelet och en intressant förmåga att hitta kreativa lösningar i anfallsspelet säger Malin Ericsson, huvudtränare för F19. Theas ambitiösa agerande kommer säkerligen att leda till en fin utveckling i Uppsala Fotbolls F19-verksamhet.

- Det känns jättekul säger Thea. En ny miljö med hög kvalité. Jag är extremt taggad inför nästa år och att spela för IK Uppsala Fotboll F19. Ett härligt gäng tjejer och en grupp där jag trivs väldigt bra. Jag ser fram emot det kommande året säger Thea.

Välkommen Thea!
Ellen klar för två nya år!
2017-11-17 21:06
Ellen och huvudtränare Fredrik Bernhardsson är överens!
Ellen Arbman Hansing spåddes få sitt stora genombrott 2017 men en korsbandsskada på försäsongen satte stopp för detta. Nu är hon på väg tillbaka och har skrivit kontrakt för säsongerna 2018-19. Ellen, som har Upsala IF som moderklubb, kan spela både mittback och central mittfältare. Vi är väldigt glada att Ellen kommer vara hos oss minst två år framåt.