Fem spelare uttagna till landslag!
2018-02-18 18:40
Övert: Ariam, Agnes, Beata, underst: Thea N, Thea B

Fem spelare från Uppsala Fotboll har blivit uttagna till tre olika landslag under samma vecka: Ariam Berhane och Agnes Nyberg, F19-landskamper i La Manga, Beata Olsson, F17-landskamp mot Nederländerna, Thea Barkfeldt och Thea Nyberg, F16-landslagsläger på Bosön.

Alla har fostrats i Uppländska klubbar och har vid olika tillfällen gått vidare för att fortsätta sin utveckling. Ariam har Gamla Upsala SK som moderklubb, Agnes och Thea N har Vaksala SK som moderklubb, Thea B kommer ursprungligen från Sunnersta AIF men kommer närmast från Vaksala SK och Beata kommer från Enköpings SK. Deras moderklubbarna har varit väldigt viktiga för att de är där de är just nu. Vi får aldrig glömma detta och vi är väldigt glada över att ha förmånen att fortsätta utveckla dessa spelare så att de får möjlighet att uppnå sina drömmar.

Lycka till Tjejer!

Sallén, en partner som ger mer effekt!
2018-02-16 09:00
Pärjohan Zander, Marknadschef Sallén, Jessie Davis, Lana Spitler, Uppsala Fotboll

Uppsala Fotboll fortsätter sitt samarbete med Sallén Elektriska AB även 2018. Uppsala Fotboll och Sallén delar i många stycken samma vision- att alltid ligga i framkant när det gäller kompetens, nya tekniker och nya metoder samt att alltid vara flexibla i arbetet mot målet. Tack Sallén för att ni tror på oss och ger oss chansen att fortsätta utvecklas.

Högbergs Buss fortsatt partner
2018-02-15 13:49
Jessie Davis, Henrik Högberg och Lana Spitler är överens.

Uppsala Fotboll spelar matcher mot lag från hela Sverige, från Kalix i norr till Asarum i söder. Totalt under ett år reser våra två lag ca 1300 mil med buss och ytterligare 690 mil med flyg. Med dessa avstånd i spelordningen så måste resorna fungera perfekt. Vi är därför mycket glada att Högbergs Buss även i år vill vara en betydande partner till Uppsala Fotboll. Alltid på plats, alltid i tid och alltid med bästa service. Tack Högbergs Buss för att ni är med på vår ”resa”!

Elit
Referat: Eskilstuna United DFF - IK Uppsala Fotboll
Uppsala Fotboll nära poäng i Svenska Cupen
2018-02-10 17:58, Elit

I Svenska Cupens gruppspel spelade Uppsala Fotboll borta mot Eskilstuna United. Slutresultat skrevs 2-1 till Eskilstuna efter att Uppsala haft ledningen i halvtid.

Elit
Avancemang i sikte för Uppsala
2018-02-08 14:45, Elit

Efter förra helgens premiärmatch mot Åland United väntar nu en rejäl utmaning för IK Uppsala Fotboll. Svenska Cupens gruppspel drar igång och den damallsvenska fjolårstrean Eskilstuna United står för motståndet i den första gruppspelsmatchen.