IK UPPSALA FOTBOLL
Passionerade Moderna Inkluderande
Projekt FSR-Coach
FSR står för Football Social Responsibility. Projektet vänder sig till flickor/kvinnor i ålder 14 år och uppåt som vill utbilda sig inom fotboll och värdegrund. Projektet är ett samarbete mellan IK Uppsala Fotboll och TRIS, Tjejers rätt i samhället, där målet är att få fler flickor/kvinnor att utbilda sig inom fotboll och få fler flickor/kvinnor att intressera sig för fotboll. Projektet innehåller två steg och är kostnadsfritt för deltagaren.

Steg 1, år 1:
Vi erbjuder flickor/kvinnor Svenska Fotbollförbundets Tränarutbildning C samt en värdegrundsutbildning. IK Uppsala Fotboll ansvarar för C-kursutbildningen och TRIS ansvarar för värdegrundsutbildningen. Efter genomgången och godkänd utbildning är man certifierad FSR-Coach C och är redo att träna både flickor och pojkar på ett jämställt och inkluderande sätt.

Steg 2, år 2:
Den som genomgått steg 1 erbjuds Svenska Fotbollförbundets Tränarutbildning B samt en påbyggnadsutbildning inom värdegrund. Efter genomgången och godkänd utbildning är man certifierad FSR-Coach B. Som FSR-Coach B får man praktisera som tränare under viss tid hos Uppsala Fotbolls elitlag och F19-lag.

Mer detaljerad information kommer under första kvartalet 2018.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Startsida, 18/01 17:17 
Startsida, 16/01 08:26 
Startsida, 10/01 18:14 
Startsida, 31/12 14:35 
Startsida, 19/12 19:26 
 
Huvudpartner
Partners
Mediapartners
Nätverkspartners
Stödpartner