Thea Nyberg klar för F19-laget!
2017-11-18 09:57, F19
Thea Nyberg, 15 år, med Vaksala SK som moderklubb, har anslutit till vårt F19 lag. Thea var nyligen uttagen till F15/02 landslagets läger i Göteborg men tvingades tacka nej pga en lättare skada. Det kommer fler chanser.

- Thea är en väldigt skicklig passningsspelare och har en härlig blick för spelet och en intressant förmåga att hitta kreativa lösningar i anfallsspelet säger Malin Ericsson, huvudtränare för F19. Theas ambitiösa agerande kommer säkerligen att leda till en fin utveckling i Uppsala Fotbolls F19-verksamhet.

- Det känns jättekul säger Thea. En ny miljö med hög kvalité. Jag är extremt taggad inför nästa år och att spela för IK Uppsala Fotboll F19. Ett härligt gäng tjejer och en grupp där jag trivs väldigt bra. Jag ser fram emot det kommande året säger Thea.

Välkommen Thea!
Ellen klar för två nya år!
2017-11-17 21:06
Ellen och huvudtränare Fredrik Bernhardsson är överens!
Ellen Arbman Hansing spåddes få sitt stora genombrott 2017 men en korsbandsskada på försäsongen satte stopp för detta. Nu är hon på väg tillbaka och har skrivit kontrakt för säsongerna 2018-19. Ellen, som har Upsala IF som moderklubb, kan spela både mittback och central mittfältare. Vi är väldigt glada att Ellen kommer vara hos oss minst två år framåt.
Julia Lyckberg klar för 2018
2017-11-17 15:00
Julia Lyckberg har de senaste åren varit en nyckelspelare för Uppsalas enda elitlag på damsidan. Dessvärre har Julia tvingats ägna större delen av 2017 med att rehabträna efter korsbandsskadan hon ådrog sig på försäsongen. Julia är snart redo att gå in i träning med laget och med sin rutin, vinnarskalle, arbetskapacitet och spelförståelse kommer hon stärka laget avsevärt. Välkommen tillbaka på planen Julia!
Elit
Uppsalas rivstart räckte inte till seger
2017-11-12 21:11, Elit
Agnes Nyberg Foto:Tobbe Bengtsson

Trots att IK Uppsala Fotboll gick upp till en 3–0-ledning borta mot seriesegrarna Växjö DFF så räckte inte det för att ta hem segern. Växjö visade i den andra halvleken varför man nu tar klivet upp till Damallsvenskan och vände och vann till slut med 5–3.

Länsförsäkringar klar Guldpartner 2018
2017-11-10
Glada spelare och unga supportrar tillsammans med Ulrica Hedman och Mikaela Björklund Länsförsäkringar.

Uppsala Fotboll är mycket glada över att vårt samarbete med Länsförsäkringar fortsätter under 2018 och dessutom i en större omfattning. Det skapar förutsättningar för oss att fortsätta utveckla vår verksamhet och uppnå våra uppsatta mål.

”Bra förebilder är viktigt för barn och ungdomar- oavsett kön, och idrott på hög nivå är en del av det som gör vårt län attraktivt att bo och leva i. Vi är oerhört stolta och glada över hur IK Uppsala har hanterat första året både varumärkesmässigt och sportsligt. Vi är glada att kunna utöka samarbetet och vara med på IK Uppsalas fortsatta resa. Kanske har vi två lag i fotbollsallsvenskan nästa höst?” säger Ulrica Hedman, vd Länsförsäkringar Uppsala