Tidtryck klar partner 2018
2018-01-18 17:17
Håkan Gustavsson, Tidtryck , Mikael Lyckberg IKUF och Stefan Eriksson Tidtryck

IK Uppsala Fotboll är väldigt glada att presentera ytterligare en partner som väljer att satsa på oss 2018. Säsongen 2017 var det Tidtryck som levererade alla matchprogram, biljetter, posters och framför allt lagbilden till alla partners. Nu fortsätter samarbetet.

Tidtryck tillhandahåller allt inom tryck och storformat. Allt från det lilla visitkortet till den stora fasadvepan.

www.tidtryck.com

Julia Ekholm till Uppsala Fotboll
2018-01-16 08:26

Uppsala Fotboll har gjort klart med ytterbacken Julia Ekholm som närmast kommer från Hammarby IF. Kontraktet gäller säsongen 2018. 21-åriga Julia, med Bollstanäs SK som moderklubb, har över 40 ungdomslandskamper på meritlistan med seger i F19 finalen 2015 samt U20-VM 2016 som toppar.

Julia är en välutbildad fotbollsspelare som med sitt fina passningsspel passar mycket bra in i vårt sätt att spela. Julia är mångsidig kan spela både till vänster och höger samt även mittback. Vi är väldigt nöjda med att Julia valt Uppsala Fotboll och vi ser med tillförsikt fram emot säsongen 2018.

Välkommen Julia!

PwC ny partner till Uppsala Fotboll
2018-01-10 18:14
Sofie Järdö och Helena Westberg, PwC, Mikael Lyckberg Uppsala fotboll

Vi är väldigt glada att PwC Uppsala väljer att satsa på Uppsala Fotboll i vår satsning mot Damallsvenskan. PwC är Sveriges ledande företag inom revision, redovisning, skatterådgivning, verksamhetsutveckling, corporate finance och annan revisionsnära rådgivning.

- Hos oss i Uppsala får du, vare sig du är en enmansföretagare eller stort bolag, hjälp av ett åttiotal medarbetare med att starta, driva, utveckla eller sälja ditt bolag. Vi finns för dig som behöver hjälp med allt från löpande bokföring, bokslut och redovisning till rådgivning, revision och skatt.

Ingrid klar för 2018
2017-12-31 14:35
Ingrid Wixner har skrivit på för ytterligare ett år för Uppsala Fotboll. Ingrid har redan spelat sex år på elitnivå trots att hon endast är 23 år. Ingrid, som har Långhundra SK som moderklubb, har de tre senaste åren etablerat sig och startat ca 65% av matcherna i Elitettan. I början av sin karriär spelade Ingrid mest forward och de senaste åren har hon även spelat ytterfältare. I slutet av årets säsong provade hon på att spela högerback och gjorde ett par mycket fina insatser trots en ovan position. Det ska bli spännande att se vilken utveckling som Ingrid kan få under 2018.

Amanda Östervall klar för Uppsala Fotboll
2017-12-20 15:39

21-åriga Amanda Östervall med Tobo/Örbyhus som moderklubb och därefter spel i IK Rex, är efter ett antal års spel i IK Huge, Jitex och Hovås-Billdal, tillbaka i Uppland för spel med Uppsala Fotboll. Kontraktet gäller i första hand säsongen 2018.

-Jag är väldigt glad över att komma tillbaka till ”hemmaplan” och spela efter sex år i andra klubbar säger Amanda.

Amanda är en välutbildad fotbollsspelare med bland annat 16 ungdomslandskamper på meritlistan där EM-finalen för F17 är höjdpunkten. Hon kan spela på olika positioner men har i år spelat mest centralt på mittfältet i Jitex.

-Min ambition är att fortsätta utvecklas och bli en bättre fotbollsspelare oavsett position samt att jag kan bidra till att lagets målsättningar uppnås. Det ska bli skitkul att komma hem och spela säger Amanda.

Välkommen Amanda!