Fadderprojekt

Gå med i IK Uppsala Fotbolls fadderverksamhet

En viktig del av IK Uppsala Fotbolls verksamhet är att föreningen genom samarbete med övriga klubbar i Uppland ska föra flick- och damfotbollen framåt i regionen som helhet. Föreningen har vidare som målsättning att vara en klubb som flick- och damspelare i Uppland vill sluta upp bakom och stötta i både framgång och motgång!

Vad innebär fadderverksamheten?

Uppsala Fotboll erbjuder alla lag med spelare från 9 år som spelar fotboll i en klubb som är ansluten till Upplands fotbollsförbund att ansluta sig till vår fadderverksamhet. Om ert lag går med i fadderverksamheten kommer era spelare att tilldelas en fadder från vårt Elitlag eller vårt F19-lag.

Fadderverksamheten syftar till att knyta samman våra spelare med flickor från uppländska lag. Våra spelare kan bli goda kvinnliga förebilder och att det skapas naturliga relationer som leder till ökat intresse hos unga flickor att titta på våra matcher. Samtidigt får de en inblick i vad som krävs om man vill satsa på fotboll och kanske nå elitnivå i vuxen ålder.

Vad kostar det?

Det kostar ingenting att gå med i fadderverksamheten men däremot välkomnar vi förstås alla att bli medlemmar i IK Uppsala Fotboll.

Hur anmäler man sig?
Ni kan anmäla ert intresse för fadderverksamheten genom att kontakta Gunnar Källsten på mailadressen gunnar.kallsten@uppsalafotboll.se eller på telefon 072-201 01 81.