F-19
Amanda Bergström till F19-truppen
2017-12-12 19:21

16-åriga Amanda Bergström, med Häverödals SK som moderklubb, och som i år spelat med Rimbo IF, är nu klar för Uppsala Fotboll. Amanda är en väldigt ambitiös tjej med bra spelförståelse och bra bollkontroll. Amanda har tidigare spelat mittfältare och även forward men har i år spelat mest vänsterback i Rimbo IF i division 2 där hon har haft en fin utveckling. Då Amanda går på NIU i Uppsala så blir det naturligt för henne att spela för Uppsala Fotboll. Amanda har spelat två landskamper med F15/01 landslaget och nu i november var hon på läger med F16/01-landslaget. Amanda har även spelat match med F19 i år och gjort det mycket bra. Amandas ambition och vilja i kombination med ökad träningsmängd ger henne goda förutsättningar att fortsätta utvecklas. Välkommen Amanda!