F-19
Thea Nyberg klar för F19-laget!
2017-11-18 09:57
Thea Nyberg, 15 år, med Vaksala SK som moderklubb, har anslutit till vårt F19 lag. Thea var nyligen uttagen till F15/02 landslagets läger i Göteborg men tvingades tacka nej pga en lättare skada. Det kommer fler chanser.

- Thea är en väldigt skicklig passningsspelare och har en härlig blick för spelet och en intressant förmåga att hitta kreativa lösningar i anfallsspelet säger Malin Ericsson, huvudtränare för F19. Theas ambitiösa agerande kommer säkerligen att leda till en fin utveckling i Uppsala Fotbolls F19-verksamhet.

- Det känns jättekul säger Thea. En ny miljö med hög kvalité. Jag är extremt taggad inför nästa år och att spela för IK Uppsala Fotboll F19. Ett härligt gäng tjejer och en grupp där jag trivs väldigt bra. Jag ser fram emot det kommande året säger Thea.

Välkommen Thea!